Tussenschoolse opvang

Het overblijven op De Wijde Blik

Voor de kinderen is er een mogelijkheid om over te blijven. Vanaf 1 januari 2019 wordt dit gecoördineerd door Kinderopvang Klein Kamerik. 
Klein Kamerik verzorgt de administratie en begeleidt de vrijwilligers. Samen met de vrijwilligers zorgen zij ervoor dat de kinderen rustig kunnen eten en drinken en even kunnen ontspannen om zo weer energie op te doen voor het volgende dagdeel.

Overblijven

Tijdens het overblijven krijgen de kinderen de kans om even te ontspannen en zich weer op te laden voor het volgende dagdeel. Er wordt daarom lekker gegeten, gekletst en gespeeld tijdens het overblijf uurtje.

Tijdens het overblijven hanteren we de volgende tijdsindeling:
12.00u – 12.30u wordt er met elkaar gegeten.
12.30u – 13.00u afhankelijk van het weer, wordt er buiten of binnen gespeeld.

Kosten

De kosten voor het overblijven zijn € 1,75 per dag. Betaling vindt achteraf plaats door middel van automatische incasso. Elke maand ontvangt u een mail waarin wordt aangegeven welk bedrag van uw bankrekening wordt afgeschreven. In deze mail staat ook een link naar de factuur.

Inschrijven

Als u uw kind wilt laten overblijven moet u uw kind inschrijven. Dit kunt u doen via deze link. Dit kan voor vaste dagen in de week, gedurende de gehele schoolperiode. Ook als u incidenteel gebruik wilt maken van de TSO is het belangrijk om uw kind in te schrijven. U kunt uw kind voor een dag aanmelden door uiterlijk 10.00u de desbetreffende dag een mail te sturen naar tso@kleinkamerik.nl

Contact

De coördinator van TSO De Wijde Blik is Ruth van der Wilt. Samen met de vrijwilligers zorgt zij er voor dat uw kind(eren) rustig kunnen eten en drinken en even kunnen ontspannen om zo weer energie op te doen voor het volgende dagdeel.
Ruth is op maandag, dinsdag en donderdag van 11.45 - 13.15 uur aanwezig en op vrijdag van 11.30 tot 12.00 uur.

Mocht u vragen hebben spreek haar dan gerust aan of mail haar met een terugbel verzoek: tso@kleinkamerik.nl
Heeft u vragen met betrekking tot het financiële gedeelte? Dan kunt u contact op nemen met Heidi Meijers: heidi.meijers@kleinkamerik.nl of bellen naar 0348-448 637